6 Mart 2014 Perşembe

Desperate Housewives izle


İMBD : 8.0
diziSRT Puanı : 7.2
Tür : Dram , Komedi
Yapım Yılı : 2004
Takip Eden Üye : 21

Yakın arkadaşları Mary Alice'in beklenmedik intiharıyla hayatları sarsılan dört evkadını esrar perdesinin arkasındakileri ortaya çıkarırken mahallede ifşa edilmeyen kirli çamaşır kalmayacak. Farklı karakterlere sahip dört evkadını, dışarıdan sıradan ve sakin görünen hayatlarının aslında ne kadar büyük çıkmazlar, zorluklar ve entrikalarla dolu olduğunu gösterecek izleyenlere. Mary Alice'ın öbür tarafa geçip her şeyi görmüş birinin bilgeliğiyle şekillenen yorumunun eşliğinde, Wisteria Lane'in "Umutsuz Evkadınları"nın heyecan verici dünyası...

Susan Mayer (Teri Hatcher)
Altı yaşındaki kızını yalnız büyüten boşanmış bir kadın. Dört ev kadınının zaman zaman en umutsuz görüneni. Çok bilmiş küçük kızı Andrea, birçok kez ona akıl veriyor.

Lynette Scavo (Felicity Huffman)
Bir iş kadınıydı. İyi bir kariyeri vardı. Sonra dört çocuğu oldu ve toplantı odalarına veda edip "evinin kadını" olmayı seçti. Eski günler ve ev yaşamı arasına sıkışmış bir karakter.

Bree Van De Kamp (Marcia Cross)
Ailenin kutsallığına inanıyor; ama diğer yandan ailesinde isyan çıkmak üzere. Temizlik, yemek, düzen saplantısı yüzünden sürekli bir sinir krizinin eşiğinde yaşıyor. Yüzündeki gülümseme, durumunun vehametini gizleyemiyor.

Gabrielle Solis (Eva Longoria)
Hayatta istediği her şeye kavuşmuş eski bir model. Zengin bir eş, büyük bir ev, mücevherler ve bolca para... Peki bu kadının 17 yaşındaki bahçıvanla ne işi olabilir ki?

kaynak : Desperate Housewives izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder