3 Mart 2014 Pazartesi

Glee izle


İMBD : 8.2
diziSRT Puanı : 8.91
Tür : Dram , Komedi , Müzikal
Yapım Yılı : 2009
Takip Eden Üye : 176

Dizi, bir lisede geçiyor. Will Schuester, lise çağlarında koroda şarkı söylemiş ve büyük bir ödül kazanmış, şu anda da mezun olduğu okulda çalışan genç bir öğretmendir. Zamanında büyük işler başaran bu koro şimdi tam bir enkaz halinde olduğundan Schuester, bu koroya el atmaya karar verir ve onları eğitmeye başlar. Okulun bu kaybedenler takımı, Will Schuester sayesinde yavaş yavaş içinde ki yeteneği ortaya çıkarıp kendilerinin bile beklemediği bir şekilde popüler olmaya başlayacaktır.

Ryan Murphy tarafından yaratılmış, bu Altın Küre sahibi müzikal komedi, Will Schuester'ın (Matthew Morrison) McKinley Lisesi Glee Kulübünü, amigolar koçu Sue Sylvester'dan (Jane Lynch) kurtarma çabalarını işler.

Ele aldıkları parçalar, popüler olmayan üyeleri ve yükselişte olan müzik CD'leri, Glee'yi popüler kültürün en iyileri arasına yerleştirmiştir. Öyle ki Madonna bütün albümlerini, birçok ünlü sanatçı parçalarını kullanma hakkı tanımış, Joss Whedon (Buffy ve Angel) bir bölümü yönetmiş, tanınmış oyuncular, dizide misafir sanatçı olmak istemiştir

kaynak : Glee izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder