1 Mart 2014 Cumartesi

Graceland izle


İMBD : 7.5
diziSRT Puanı : 8.5
Tür : Aksiyon , Dram , Suç
Yapım Yılı : 2013
Takip Eden Üye : 50

White Collar dizisinin yaratıcısının elinden çıkma ve USA Network'te yayınlanan bir drama. Dizi genel konseptte aynı evde yaşayan bir grup gizli ajanın yaşadıklarıyla ilgili bir yapım ve gerçek yaşanmışlar üzerine kurulmuş.

Güney Kaliforniya'da denize nazır bir eve uyuşturucu nedeniyle zamanında el koyulmuş ve ev, bir grup ajanın yaşaması için uygun bir yer haline getirilmiş. FBI, Uyuşturucu ve Sınır Koruma'dan ajanlar burada normal bir yaşantıları varmış gibi yaşamakta ve gizli görevde bulunmaktalar. Bu ajanlardan Donnie, iş üstündeyken çıkan bir sorundan dolayı vuruluyor ve dizi, onun yerine yeni birinin gelmesi ile başlıyor.

Mike Warren akademiden yeni mezun olmuş bir FBI ajanı. Akademiyi 1. olarak bitirmiş bir ajan olarak Başkent'e atama beklerken kendini bu evde buluyor ve kısa sürede dış dünyanın beklediğinden daha farklı olduğunu anlıyor. Bu yeni dünyada herkesin bir sırrı var ve görevleri nedeniyle yalanlar yaşam biçimi olmuş durumda...

Dizinin adı Graceland, ajanların kaldığı eve verilen bir takma ad. Elvis Presley'in son yıllarında yaşadığı, öldüğü ve mezarının bulunduğu ev ve arazinin adının bu olmasından geliyor.

kaynak : Graceland izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder