2 Mart 2014 Pazar

Spartacus: War of the Damned izle


İMBD :
diziSRT Puanı : 9.47
Tür : Aksiyon , Dram , Macera , Tarih
Yapım Yılı :
Takip Eden Üye : 147

Spartacus serisinin yaratıcısı ismi ve idari yapımcılarından Steven S. DeKnight, IGN'e konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Starz daima umulmadık olanı yapar! Prodüksiyon boyunca şimdiye kadar birçok zorluk ve trajedi ile karşı karşıya kaldık. Spartacus ile ilgili orijinal planım dizinin beş ila yedi sezon arasında devam etmesi yönünde idi. Elbette birkaç sezon daha devam edebilir ve hikayeyi uzatabilirdik.

Ancak gerçekten zirvede bitirmek istedik. Gerek kendim gerekse de ortaklarım için oldukça zor ve duygusal bir karar aldık. Bilindiği üzere başından beri gösterinin tümü Starz kanalı için büyük bir risk idi. Andy Whitfield'in ölümünün ardından diziye devam etme kararı almam ve şovu devam ettirme çabamız bir başka büyük risk olmuştu. Herhangi normal bir stüdyo o noktada diziyi iptal eder ve olası mali risklerin altına girmezdi. Ancak Starz, minnetle, Spartacus projesini bırakmadı ve projeyi desteklemeyi sürdürdü. Dizinin aniden fişini çekip izleyicileri aldatılmış duygusuyla bırakmak istemedi ve hikayeyi tamamlamak için sonuna kadar gitmeyi çok istedi.

Ve sonuç olarak Starz bizlere hikayeyi tamamlamamız için bu fırsatı verdi. Fırsatı en iyi şekilde değerlendirip herkesi tatmin edecek şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük sezonu sizlere sunmaya hazırlanıyoruz'' ifadelerini kullanırken, Starz CEO'su Chris Albrecht ise ''War of the Damned'ın ardından hikayeyi sonuçlandırma konusunda iş ortaklarımız ile uyum içinde bir karar aldık. Dizinin bütünlüğünü ve mirasını korumak adına bunun en iyi yol olduğuna inanıyoruz'' açıklamasında bulundu.

Böylelikle 2010 senesinin Ocak ayında Spartacus: Blood and Sand isimli ilk sezonuyla ekran macerasına başlayan Spartacus, önümüzdeki sezon yine Ocak ayında prömiyeri gerçekleşecek Spartacus: War of the Damned isimli final sezonunun sona ermesiyle birlikte ekran macerasını noktalayacak.


kaynak : Spartacus: War of the Damned izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder