5 Mart 2014 Çarşamba

The Closer izle


İMBD : 7.7
diziSRT Puanı :
Tür : Dram , Gizem , Suç
Yapım Yılı : 2005
Takip Eden Üye : 4

Dedektif Brenda Leigh Johnson karşısındakini bazen büyülüyor, bazen tehdit ediyor, ama suçluyu mutlaka konuşturuyor. O, adli tıp ile uğraşmaz. Sıradan soruşturma görevlerini ise yetenekli asistanlarına bırakıyor. Onun işi suçlulardan itiraf koparmak.

"The Closer", polisiye dizi tarihine çok renkli bir karakter daha ekliyor: Brenda Leigh Johnson. Brenda, Atlanta'lı bir polis şefi yardımcısı. CIA tarafından eğitilmiş ve sorgulama konusunda uzmanlaşmış, şüphelileri çok iyi inceleyip yönlendirerek hiç beklenmedik itiraflar alabilen, çok başarılı bir polis. Alışılmışın dışında tarzı, insanları okuma ve gerçeği ortaya çıkarmaktaki eşsiz yeteneğiyle Brenda, Los Angeles’taki en zor ve en hassas davalarını çözmeye geldi.

Los Angeles Polis Teşkilatı, birçok vakayı sonuca vardıramaması sonucunda şüphelileri mahkûm edemeyince, Atlanta'dan Brenda'yı getirtiyor. Böylece Brenda, o çok bariz Güney Amerika aksanı, şekerli yiyeceklerle baş etmekle çok zorlandığı zaafı ve sonuç alma konusundaki büyük becerisiyle, neredeyse tamamı erkeklerden oluşan Los Angeles'lı bir polis ekibinin başında buluyor kendini.

Tabii önce ekip arkadaşlarının güvenini kazanmalı. Daha ilk andan itibaren bu ekipteki elemanlar, patronlarının kadın olması, güneyli olması ve sakarlığı sebebiyle onu epey alay konusu yapıyor... Ancak Brenda ağır güneyli aksanıyla ettiği teşekkürleri bir tür noktalama işareti niyetine kullanarak, her vakada işinde ne kadar başarılı olduğunu göstermeyi sürdürüyor polis teşkilatındaki meslektaşlarına.

"The Closer", ABD'de hem başarılı bir polisiye hem de erkeklerin hüküm sürdüğü bir iş yerinde, başarılı bir kadın profesyonelin zaman zaman hayli komik öyküsü olarak seyircinin beğenisini kazanmakta zorlanmadı. "Nip/Tuck"ın yapımcılarının imzasını taşıyan "The Closer"ın başrolünde, Altın Küre ödüllü Kyra Sedgwick var.

kaynak : The Closer izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder