1 Mart 2014 Cumartesi

Those Who Kill izle


İMBD :
diziSRT Puanı : 9
Tür : Aksiyon , Gerilim , Suç
Yapım Yılı :
Takip Eden Üye : 15

Kanal, 2011 senesinde Danimarka televizyonu TV2 ekranlarında ikişer bölüm halinde beş ayrı parçadan oluşan toplam on bölümü yayınlanan Elsebeth Egholm ve Stefan Jaworski'nin yaratıcısı oldukları suç gerilim türündeki Those Who Kill (Den som dræber)'in Amerikan uyarlaması için pilot bölüm siparişini verdi. Dizinin orijinal versiyonu, Kopenhag Polis Teşkilatı'nda seri cinayetler soruşturması konusunda uzmanlaşmış kurgusal bir birimin katillerin izlerini sürmesi üzerine odaklanıyor.

Dizinin Amerikan versiyonu da orijinal senaryonun izlerini takip edecek. Hikaye, polis dedektifi Catherine Jensen ve kendisi gibi seri katillerin avlanması konusunda derin bir bilgi ve anlayışa sahip adli psikiyatrist Thomas Schaffer'ın maceraları üzerine yoğunlaşacak.

American Psycho (2000) filmi ve 2006-2011 yıllarında HBO ekranlarında yayınlanan Big Love dizisinin yıldız isimlerinden Chloe Sevigny, TVLine'ın raporuna göre bir katilin zihnini anlama konusunda doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan dizinin ana kadın karakteri dedektif Catherine Jensen karakterini canlandıracak. Karakter, geçmişinde yaşadıklarından dolayı tam bir işkolik haline gelen ve iş dışında pek sosyal hayatı bulunmayan biri olarak tanımlanıyor.

Deadline'ın haberine göre dizinin ana erkek karakteri Thomas Schaffer'ı canlandıracak isim de belli oldu. 37 yaşındaki İngiliz aktör James D'Arcy dizide adli psikiyatrist ve Catherine Jensen'ın ortağı Thomas karakteriyle karşımızda olacak. Thomas, aynı zamanda üniversitede psikoloji eğitimi veren yakışıklı ve entelektüel biri olarak nitelendiriliyor.

kaynak : Those Who Kill izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder