4 Mart 2014 Salı

Utopia izle


İMBD : 8.7
diziSRT Puanı : 10
Tür : Dram
Yapım Yılı : 2013
Takip Eden Üye : 9

Utopia kült bir çizgi roman senaryosunu bulan bir grup insanın hikayesini anlatıyor. Kitabın son yüzyılda yaşanmış felaketleri önceden belirttiği ileri sürülmektedir. Gruptakiler kısa bir süre sonra The Network olarak bilinen bir organizasyonun hedefi haline gelir. Ütopya; kabaca kurgulanmış toplumların tasviri anlamına gelir. Herşeyin iyisi ve kötüsü olduğu gibi Ütopya da "Özendirici" ve "Korkutucu" olmak üzere ikiye ayrılır.

Bizim hikayemiz tamamiyle ikinci seçeneği, yani korkutucu öğeleri seçen bir grafik roman üzerinden gelişen olayları temel alıyor. Paranoyak bir şizofren Mark Dane tarafından oluşturulan "Ütopya Deneyimleri"; elden ele dolaşan ve içeriği bakımından takipçilerini fikir ayrılığına itmiş bir eserdir. Ütopya'nın ilk bölümünü elinde bulunduran Becky, internetten tanıştığı arkadaşları Wilson Wilson ve Ian ile kendilerini gizemli ve ucu sağlık bakanlığına kadar dokunan büyük bir komployu çözerken bulurlar.

Tabii arkalarında onları takip eden Network topluluğuna bağlı tehlikeli kişiler varken ilerlemeleri ve sis perdesinin aralanması hiç de kolay olmayacaktır. Tüm bunlara ortaya çıkan romanın yayınlanmamış ikinci bölümü de eklenir

kaynak : Utopia izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder