4 Mart 2014 Salı

The Tomorrow People izle


İMBD : 7.1
diziSRT Puanı : 9.25
Tür : Bilim kurgu , Dram
Yapım Yılı : 2013
Takip Eden Üye : 275

Aynı isimli İngiliz dizisinden uyarlama bir dizi. Genel konseptte telepati, telekinezi ve ışınlanma gibi çeşitli doğa üstü güçlere sahip bir grup genç üzerine kurulu olacak.

Stephen Jameson, günümüz dünyası ile gelecek arasında köprü görevi gören bir gençtir. 1 yıl öncesine kadar ne olduğundan haberi yokken sesler duymaya ve rüyaları karışmaya başlar. Sonunda dayanamaz ve kafasındaki sesleri dinleyerek diğerlerini (John, Cara ve Russell), yani "Yarının İnsanları'nı" bulur. Ama yalnız değillerdir. Ultra adındaki grup da bu tarz özel insanların peşindedir ama onların zararlı türler olduklarını düşünmektedirler.

Stephen'ın önünde 2 yol vardır: Ultra'ya yardım edip Yarının İnsanları'nın izole edilmesine yardım ederek çevresindekileri güvence altında tutmak ya da Yarının İnsanları'nın yanında yer alıp belirsiz, farklı bir hayata devam etmek. Ama onun asıl istediği geleceğe değil geçmişe doğru gidip babasının gizemli kayboluşunu çözmektir.

Dizinin başrolü Robbie Amell, Arrow'un başrolü Stephen Amell'in kuzeni. Dizinin yapımcılarından biri de The Vampire Diaries'in yaratıcısı Julie Plec.

kaynak : The Tomorrow People izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder