27 Şubat 2014 Perşembe

24 izle


İMBD : 8.8
diziSRT Puanı : 9.9
Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim , Gizem , Suç
Yapım Yılı : 2001
Takip Eden Üye : 36

Bu sezon 150. bölümünü kutlayan 24, televizyonda yayınlanmış dizilerin en yenilikçi, kendine bağlayan ve üzerinde en çok konuşulanlarından biridir. İlk altı sezonunda beklentilerle dolu bu dizi, toplam 57 kez Emmy ödülüne aday gösterildi. 24, En İyi Drama Dizisi dalında (2006) ve Kiefer Sutherland ise drama dizilerinde En İyi Erkek Oyuncu dalında (2006) Emmy ödülü kazandı. 6. Sezon yine Kiefer Sutherland'ın altıncı kez ve yardımcı oyuncu dalında Jean Smart'ın da ikinci kez ödüle aday gösterilmesini sağladı.

Ortaya çıkan bir ulusal güvenlik krizi nedeniyle Janis Gold (Janeane Garofalo), Renee Walker (Annie Wersching), Larry Moss (Jeffrey Nordling) ve Sean Hillinger (Rhys Coiro) adlı ajanlar tarafından bir soruşturma başlatılmıştır. Gerçi CTU artık yoktur, ama Chloe O'rian (Mary Lynn Rajskub) ve Bill Buchanan (James Morrison) yine sarsıcı olaylarla dolu unutulmaz bir günde yerlerini alırlar.

24, senaryosu Joel Surnow ve Robert Cochran tarafından yazılıp, yapımcılığını Real Time Productions ile Imagine Television üstlendiği ve 20th Century Fox Television'ın katkılarıyla hazırlanmış bir dizidir. Howard Gordon, Evan Katz, Jon Cassar, Manny Coto, David Fury, Kiefer Sutherland ve Brian Grazer da dizinin idari yapımcılarıdır.

kaynak : 24 izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder