27 Şubat 2014 Perşembe

Star-Crossed izle


İMBD : 8.5
diziSRT Puanı : 7.8
Tür : Bilim kurgu , Romantik
Yapım Yılı : 2014
Takip Eden Üye : 17

Emery 6 yaşındayken yaşadığı kasabaya bir uzay aracı düşer ve Atrian denilen grup ne kadar barışçıl amaçlarla geldiklerini söyleseler de insanlıkla aralarında bir savaş başlar. Bu kargaşada 6 yaşındaki uzaylı çocuk Roman, Emery’nin evine sığınır. Emery ailesinden ve diğerlerinden gizli bir süre Roman’a yardım eder ve arkadaş olurlar. Ama Roman sonunda yakalanıp götürülür. Emery de o gece onu öldürdüklerini düşünür.

Aradan geçer 10 yıl… Uzaylılar bu sürede insanlıktan ayrı, Sektör denilen bir kampta tutulurlar. Ama uzaylı-insan entegrasyonu çerçevesinde Roman dahil toplamda 9 gencin ilk geldikleri kasabadaki liseye gönderilmesine karar verilir. Bu sayede iki genç de birbirini yeniden bulmuş olur. Ama engeller vardır: Başta ikisinin ailesi ve arkadaşları olmak üzere politik ve sosyal çevre. Dizi, 9 gencin okula gelmesi üzerine yaşananlar üzerine kurulu olacak.

Dizinin kadrosunda The CW’nun 90210‘undan Matt Lanter, The Secret Sircle‘ından Grey Damon ve The Vampire Diairies‘inden Malese Jow da var. Kadro zaten gençlik dizisi oyuncularından toplanmış.

kaynak : Star-Crossed izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder