28 Şubat 2014 Cuma

Defiance izle


İMBD : 6.8
diziSRT Puanı : 7.5
Tür : Aksiyon , Bilim kurgu , Dram
Yapım Yılı : 2013
Takip Eden Üye : 73

Defiance, geleceğin dünyasında geçen ve insanlar ile uzaylılar arasındaki umutsuz bir savaşı ekranlara yansıtacak bir yapım olacak. True Blood ve Ugly Betty'nin eski yıldızlarından Grant Bowler dizide küresel çatışmaya yakalanmış, yeni yeni filizlenen ve kalkınmakta olan bir kasabanın kanun koruyucu şefi, eski bir deniz piyadesi Jeb Nolan rolüyle dizi kadrosuna katılan ilk isim olmuştu. Julie Benz, Jaime Murray, Tony Curran ve Stephanie Leonidas dörtlüsü diziye katıldıkları açıklanan yeni isimler oldu.

Dexter'ın Rita Morgan'ı olarak tanıdığımız Julie Benz dizide kasabanın belediye başkanı Amanda Rosewater karakterini canlandıracak. Amanda, kasabayı barış içerisinde tutmaya kararlı bir yönetim gösterecek. 39 yaşındaki Benz dizi kariyerinde Dexter dışında son dönemde CBS dizisi A Gifted Man'de (Christina Holt) karşımıza çıkarken No Ordinary Family (Stephanie Powell), Desperate Housewives (Robin Gallagher) ve Angel'da (Darla) da rol almıştı.

Stephanie Leonidas, Irathients olarak bilinen uzaylı bir ırkın güzel savaşçı üyesi Irisa'yı oynayacak. Jeb Nolan, Irisa'nın babasını öldürdükten sonra, kendisini evlat edinmiş ve onu ileride kendisine savaş konusunda yardımcı olması için sağ kolu olarak ölümcül ve zeki nitelikler kazandırarak yetiştirmiştir. 27 yaşında olan ve İngiltere'de yaşayan Leonidas dizi kariyerinde İngiliz yapımları Whitechapel (Georgie Fox), Eternal Law (Jude) ve Night & Day (Della Wells) gibi dizilerde rol aldı.

Tony Curran dizide başka bir yabancı (uzaylı) ırk olan Castithans'ın üyesi Datak Tarr karakterini oynayacak. 42 yaşındaki tecrübeli İngiliz aktör dizi kariyerinde 24 (Lugo Elson), Doctor Who (Vincent van Gogh), The Pillars of the Earth (Stephen) ve Hawaii Five-0 (John O'Toole) gibi çeşitli dizilere konuk oldu.

Kadrodaki bir diğer isim Jaime Murray ise Curran'ın canlandırdığı Datak Tarr'ın güzel ve saygın karısını oynayacak. 34 yaşındaki aktrisi şu sıralar yer aldığı The CW dizisi Ringer'daki Olivia Charles rolüyle hatırlamak mümkün. Hustle (Stacie Monroe), Warehouse 13 (H.G. Wells), Spartacus: Gods of the Arena (Gaia) ve Dexter (Lila Tournay) İngiliz aktrisin son dönemde rol aldığı yapımlar arasında bulunuyor.

Dizinin idari yapımcılarından Rockne O’Bannon (Warehouse 13, Farscape) tarafından senaryosu yazılan Defiance'ın pilot bölüm yönetmenliği konusunda ise geçtiğimiz aylarda Scott Stewart (Priest, Legion) ile anlaşılmıştı. Kevin Murphy ise bir diğer idari yapımcı olarak kadroda bulunuyor. Universal Cable Prods'un yapımcılığında hazırlanacak projenin çekimlerine Nisan ayı içerisinde Toronto'da başlanması planlanıyor

kaynak : Defiance izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder