28 Şubat 2014 Cuma

Flash Forward izle


İMBD : 8.1
diziSRT Puanı : 10
Tür : Bilim kurgu , Dram , Gerilim , Gizem
Yapım Yılı : 2009
Takip Eden Üye : 36

Size, geleceğinizden bir kesit gösterilseydi ve gördükleriniz hoşunuza gitmeseydi... Gördüklerinizin gerçeğe dönüşmemesi için ne kadar çabalar, neleri feda ederdiniz?

Anlaşılmayan bir sarsıntı aynı anda tüm dünya nüfusunun bilincini 137 saniyeliğine kaybetmesine yol açar ve bu esnada herkes geleceğinden bir kesit görür. Sonrasında ise tüm dünya kendini bir kaosun ortasında bulur.

Los Angeles FBI ajanı Mark Benford, gelecekteki kesitinde gördüklerinden yola çıkarak 29 Nisan 2010'un parçalarını bir araya getirmeye çalışır ama olayların sebebini anlamak ve olacakları engellemek konusunda çaresizdir; yaşanacaklar onu mutlu edecek türden değildir. Gelecekte, Mark'ın çok sevdiği eşi onu hastalarından birinin babası için terk eder. Mark kendini yeniden içkiye verir, partneri cinayete kurban gider ve ajanlar Mark'ın peşine düşer.

Çok geçmeden herkes birbirine ne gördüğünü sormaya başlar. Bu sırada Mark ve ekibi bu tuhaf olayın sebebini araştırır ve tekrar olup olmayacağını merak ederler. Ellerinde bel bağlayabilecekleri tek şey ise insanların gelecekte gördüklerinden oluşan dev bir mozaiktir..

kaynak : Flash Forward izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder