27 Şubat 2014 Perşembe

Major Crimes izle


İMBD : 7.1
diziSRT Puanı :
Tür : Dram , Gizem , Suç
Yapım Yılı : 2012
Takip Eden Üye : 17

The Closer’ın yapımcıları “Bir kapı kapanır, bir kapı açılır.” diyor! Sevilen polisiye The Closer, 7 sezonun ardından seyirciye veda edecek; ancak dizinin yapımcıları ve oyuncu kadrosunun büyük bir bölümü yeni spin-off Major Crimes ile ekran maceralarına devam ediyor.

The Closer’ın başkarakteri Brenda Leigh Johnson’ın (Kyra Sedgwick) LAPD’den ayrılışının ardından Major Crimes biriminin yönetimini Sharon Raydor (Mary Mcdonnell) devralıyor. MC ekibi tarafından pek sevilmeyen Sharon Raydor artık kendini kanıtlamalı ve onların güvenini kazanmalı; elbette ekibimiz de bu arada yeni yöneticilerinin katı kurallarına ve her şeyi kitabına uygun yapma sevdasına ayak uydurmak zorunda!

The Closer’daki suçların çözülmesi büyük ölçüde Brenda’nın üstün sorgulama taktiklerine ve suçlulardan kopardığı itiraflara dayanıyordu. Major Crimes ise suç dünyasına farklı bir açıdan yaklaşıyor: “Suçu itiraf ettirmenin ötesinde, bir de suçluya hüküm giydirme vardır.” sloganıyla yola çıkan dizi, adalet sistemine odaklanan bir polisiye/dram olma yolunda ilerleyecek.

Başarılı bir tiyatro ve sinema kariyerinin yanı sıra Battlestar Galactica’daki Laura Roslin rolüyle televizyon tarihinde önemli bir yer edinen; Oscar, Altın Küre ve Emmy adaylıkları bulunan Mary Mcdonnell (Capt. Sharon Raydor) Major Crimes’ta başrolü üstleniyor. The Closer’dan tanıdığımız G.W. Bailey (Lt. Provenza), Tony Denison (Lt. Flynn), Micheal Paul Chan (Lt. Tao), Raymond Cruz (Det. Sanchez), Phillip P. Keene (Buzz), Robert Gossett (Taylor) ve Jon Tenney (Fritz) cinayetleri çözmeye tam gaz devam edecekler! Kearran Giovanni (Det. Sykes), Graham Patrick Martin (Rusty Beck) gibi yeni yüzlere karşılık kadrodan ayrılan oyuncular ise Kyra Sedgwick’in (Brenda Leigh Johnson) yanı sıra Corey Reynolds (Sgt. Gabriel) ve J.K. Simmons (Chief Pope).

kaynak : Major Crimes izle


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder